Romska porodica se prevozi u raspadnutom automobilu

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Dec.2014, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romska porodica se prevozi u raspadnutom automobilu

U Sarajevu je sve moguće, a građani nerijetko ostaju u čudo kada svjedoče neobičnim situacijama, piše novinska agencija Patria.

Iako je malo vjerovatno da se Opel Kadet u ovakvom stanju uopšte može pokrenuti, sugrađani su fotografisali skoro raspadnuti aitomobil, ali koji uredno saobraća sarajevskim glavnim saobraćajnicama. Riječ je o romskoj porodici, a da stvar bude gora dvoje djece viri iz automobila koji je u pokretu, piše NAP.

Takođe automobil je krcat starim kabastim otpadom i željezom, ali i dalje ostaje upitnik iznad glave...kako je uopšte moguće da je ovakav automobil u voznom stanju.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.