RU: Srbija dobija trgovinski centar

Izvor: B92, 23.Okt.2014, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RU: Srbija dobija trgovinski centar

U Moskvi će početkom iduće godine biti otvoren punkt srpske privrede pod nazivom Srpski trgovinski centar, najavila je Privredna komora Beograda.

Kako se navodi, ovaj projekat zajednički će realizovati Privredna komora Srbije, Ministarstvo privrede, Ministarstvo poljoprivrede i stotinak srpskih preduzeća i privrednika, koji se prijave na javni konkurs, koji će biti uskoro raspisan.

Dodaje se da će taj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << centar biti svojevrsni izložbeni prostor za srpske proizvode.

U saopštenju Privredne komore Beograda se naglašava da je na današnjem sastanku posvećenom realizaciji mogućnosti koje u ovom trenutku pruža otvaranje tržišta Rusije za robu i usluge iz Srbije istaknuto da je za rusko tržište neophodan, pre svega, dobar kvalitet, ali ne i ogromne količine proizvoda na raspolaganju, kako se do sada verovalo.

"Za prosečnog ruskog potrošača veoma je bitna i cena pa u tome i srpski proizvodi moraju biti konkurentni", rečeno je na današnjem sastanku.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski trgovinski centar uskoro u Moskvi

Izvor: RTS, 23.Okt.2014

U Moskvi će početkom iduće godine biti otvoren punkt srpske privrede pod nazivom Srpski trgovinski centar, najavila je Privredna komora Beograda. ..Kako se navodi, ovaj projekat zajednički će realizovati Privredna komora Srbije, Ministarstvo privrede, Ministarstvo poljoprivrede i stotinak srpskih...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.