REXPO 2016: Velika investitorska imena u Zagrebu traže poslovne prilike

Izvor: SEEbiz.eu, 18.Nov.2016, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REXPO 2016: Velika investitorska imena u Zagrebu traže poslovne prilike

ZAGREB - Rexpo 2016 poziva da rezervirate datume 24. i 25. studenog za dolazak u zagrebački Hypo Event Centar. Međunarodni sajam investicijskih projekata ključno je mjesto predstavljanja tvrtki i usluga te mjesto promocije investicijskih potencijala gradova i država.

Zlatni sponzor ovogodišnjeg izdanja REXPO sajma je turska investicijska tvrtka Global Ports Holding, čiji predsjednik Uprave, Mehmet Kutman, dolazi osobno na sajam u pratnji važnih suradnika i partnera. Cilj >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << im je proširiti portfelj investicija u Hrvatskoj na segment putničkih i teretnih lučkih terminala te na razvoj komercijalnih nekretninskih projekata.

REXPO platformu će iskoristiti kako bi ostvarili vrijedne kontakte i razgovarali o svojim planovima ulaganja u Hrvatsku. REXPO Forum će se i u svom petom izdanju potvrditi kao platforma koja okuplja ključne dionike investicijskih projekata koji će razgovarati o zanimljivim i aktualnim stručnim temama.

Poseban gost REXPO Foruma je poznati arhitekt, akademik Nikola Bašić koji će REXPO platformu iskoristiti za predstavljanje svoje vizije „Dalmatinske urbane transformacije".

Među brojnim govornicima koji sudjeluju na stručnim panelima REXPO Foruma, predstavit će se i Dilip Awtani, vlasnik i generalni direktor investicijskog fonda Coress Capital, koji po prvi put dolazi u Hrvatsku, s namjerom da istraži poslovne prilike te prezentira investicijske planove svog fonda.

Institut IGH d.d. sponzor je panela pod nazivom „Ključni infrastrukturni projekti na europskim prometnim koridorima u RH i BiH", na kojem će sudjelovati i Oleg Butković, ministar mora, prometa i infrastrukture.

Investicijski potencijali državne imovine, tema su panela na kojem će uvodnu prezentaciju održati Goran Marić, ministar državne imovine. Neki od sudionika ovog značajnog panela su Denis Čupić, direktor tvrtke F.O. / Development koja je i suorganizator ovog panela te Peter Hoflechner, bivši direktor austrijskog BIG (Bundes Immobilien Geselschaft), tvrtke koja upravlja državnim nekretninama Republike Austrije.

Od prvog izdanja sajma, REXPO cilj je raditi na povezivanju i unapređenju investicijskog okruženja u Hrvatskoj, ali i šire. Peto izdanje sajma zasigurno će doprinijeti ostvarenju tog cilja.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.