Profit Pošte Srbije uzleteo 50 odsto

Izvor: B92, 30.Jun.2015, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Profit Pošte Srbije uzleteo 50 odsto

Profit Pošte Srbije u prvih pet meseci ove godine iznosio je 1,5 milijardi dinara, što je za 50 odsto više nego u istom periodu rekordne 2014. godine.

Generalni direktor Pošte Srbije Milan Krkobabić najavio je da će naredne sedmice biti održana sednica Nadzornog odbora Pošte Srbije na kojoj će biti definisani rezultati poslovanja za prvu polovinu 2015. godine.

Krkobabić je otvarajući poštu u Lozoviku, mestu sa 5.000 stanovnika u Opštini Velika Plana, najavio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će Pošta Srbija u narednoj godini renovirati 300 pošta i istakao da je za to opredeljeno nešto manje od četiri miliona evra iz sopstvenih sredstva.

"Imamo 1.500 pošta u Srbiji i u sledećoj godini planiramo da obnovimo najmanje 20 odsto objekta da bi poboljašali uslove rada poštarima i kvalitet usluge građanima. Prioritet će biti pošte u manjim mestima", rekao je generalni direktor Pošte Srbije.

On je dodao da će renoviranje biti šanasa i za srpske izvođače radova i za male preduzetnike da dobiju posao.

Krkobabić je najavio da će za par dana Pošta početi da obavlja menjačke poslove i pružiti daleko povoljniju uslugu nego ostali menjači.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.