Prodata zemlja od 7 evra za ar

Izvor: B92, 18.Apr.2014, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodata zemlja od 7 evra za ar

Beograd -- Za samo tri dana, Miladin Mirković iz Koštunića prodao je 15 hektara zemlje, zahvaljujući medijskoj pažnji zbog cene od sedam evra za ar.

Mediji su u utorak objavili da Mirković ne može da nađe kupca za svoje imanje, iako je cena, kako je naveo, samo sedam evra po aru.

Posle toga, interesovanje za kupovinu se povećalo, a potencijalni kupci su se obraćali i redakciji B92 biz za detaljnije informacije.

Mirković kaže da je kod njega došao kupac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz Priboja, sa kojim se dogovorio o prodaji, a kuporpodajni ugovor biće potpisan u narednih nedelju dana.

Zemlja je u planinskom području, odmah ispod Ravne Gore. Kroz celu parcelu protiče reka, ima pitomih i ravnih livada uz njene obale, i nešto šume i krševitog dela.

Ovaj slučaj pokazuje da prodaja zemlje ne ide teško samo zato što nema zainteresovanih, već zato što oni koji žele da je kupe nemaju način da se o tome na odgovarajući način informišu.

U ovom slučaju tu ulogu odigrali su mediji, ali bi neki novi vid posredništva mogao da bude šansa za sve potencijalne kupce, ali i prodavce.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NAŠAO KUPCA: Prodata zemlja od 7 evra za ar!

Izvor: Kurir, 19.Apr.2014, 08:45

Gotovo svi mediji su u utorak objavili da Mirković, i pored niske cene, ne može da pronađe kupca za imanje..BEOGRAD - Nesvakidašnje!..Za samo tri dana Miladin Mirković iz Koštunića prodao je čak 15 hektara zemlje, nakon što je u medijima objavio da je nudi za sedam evra po aru. Naime, gotovo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.