Prodaju drva na kiosku

Izvor: S media, 26.Okt.2011, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaju drva na kiosku

Kraljevčani ove zime, osim sitnih potrepština, na trafikama mogu da kupe i ogrevna drva.

Dnevno se proda po tridesetak džakova, a cena je, u proseku, 10 dinara po cepanici.

Bosanac napravio “bubu” od drveta

Zašto kupci lažu?

Za naše uslove novina, u mnogim zemljama na Zapadu davnašnja praksa. Kraljevčani ove zime, osim sitnih potrepština, na trafikama mogu da kupe i ogrev za dnevnu potrošnju.

Ogrevno >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << drvo, na jednoj trafici u Kraljevu, kupuje se po kilogramu ili u džakovima, prepoznatljivim po zimnici. Dnevno se na kraljevačkoj trafici proda po tridesetak džakova od po 10 i 15 kilograma, a cena po cepanici je, u proseku, 10 dinara.

Kraljevčani su zadovoljni, ovako kupljeno drvo im nije skupo. Prodavci kažu da se prodaja drva u džakovima isplati i njima i kupcima.

(RTS foto:blusrcu.ba)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.