Procvetali zbog Koridora 10: Stižu sa svih strana

Izvor: B92, 26.Feb.2017, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Procvetali zbog Koridora 10: Stižu sa svih strana

Beograd -- Paraćin, grad kraj drumskog Koridora 10, sve više privlači turiste koji, iako su u tranzitu, zastaju da se odmore u obližnjim izletištima.

Povećanje broja turista je evidentno, posebno inostranih u tranzitu - iz Bugarske, Češke, Grčke, rekao je predsednik Turističke organizacije Paraćina Aljoša Gligorijević agenciji Beta na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu.

"Imamo veoma dobre smeštajne kapacitete u hotelima, hostelima, ali glavne atrakcije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oko Paraćina su izletišta Grza i Sisavac, gde takođe ima smeštajnih kapaciteta i može se uživati u krajoliku, okušati se na planinarskim stazama, uživati na jezerima, probati pastrmku", rekao je Gligorijević.

"Posebno smo ponosni na međunarodni Sajam vina i gastronomnskih specijaliteta, koji počinje 11. marta ponosni smo i na tradiconalni Sajam privrede koji ima 20 godina tradicije, na Art fest, Etno fest i Dečiji karneval".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POPULARAN MEĐU TURISTIMA: Stranci hrle u Paraćin

Izvor: Kurir, 26.Feb.2017

...Povećanje broja turista je evidentno, posebno inostranih u tranzitu - iz Bugarske, Češke, Grčke, rekao je predsednik Turističke organizacije Paraćina Aljoša Gligorijević na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu.."Imamo veoma dobre smeštajne kapacitete u hotelima, hostelima, ali glavne atrakcije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.