Prijave za Eko-kamp u Homolju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2015, 08:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijave za Eko-kamp u Homolju

Jedan od 30 volonterskih kampova koji se ove godine organizuju u okviru programa "Mladi su zakon", biće održan od 17. do 31. avgusta u selu Ždrelo, pored Petrovca na Mladi. Kamp ima za cilj da kod mladih razvije solidarnost i svest o potrebi čuvanja okoline, kao i da stvori uslove za kvalitetno provođenje slobodnog vremena.

Organizatori kampa su Omladina JAZAS-a Požarevac, Izviđači odred "Mlava" i Direkcija za omladinu i sport Petrovac na Mlavi.

Za kamp mogu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se prijave mladih iz cele Srbije, uzrasta od 18 do 30 godina.

Volonteri i volonterke radiće na uređenju izviđačkog doma i okoline za mogućnost boravka većeg broja korisnika i organizovanja raznovrsnih sadržaja tokom leta, omogućavanje pristupa domu osobama sa invaliditetom i povezivanje lokalnih stanovnika i njihovo uključivanje u rešavanje zajedničkih problema. Takođe će se uređivati prostor oko obala reke Mlave, vodoizvorišta, kao i prostor oko Izviđačkog doma i okolne planinarske staze. Poslovi će biti čišćenje, košenje, farbanje, krečenje i restauracija nameštaja.

Više informacija o volonterskim kampovima može se pronaći na sajtu Mladih istraživača Srbije.

Prijava za Eko-kamp u Homolju nalazi se ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.