Pretekli nas Poljaci i Čileanci

Izvor: Danas, 09.Okt.2011, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretekli nas Poljaci i Čileanci

Malinari nemaju podršku hladnjačara, koji kažu da je reč o proizvodu koji mora da se vrednuje na tržištu. Prvi dogovor sa Ministarstvom poljoprivrede malinari su imali početkom berbe, kada su izdejstvovali da se hladnjačama odobre povoljni krediti iz Fonda za razvoj, kako bi oni proizvođačima mogli da isplate 100 dinara za kilogram. Međutim, hladnjače koje i na inostranom tržištu pokušavaju da se pozicioniraju dobrim cenama voća iz Srbije, tvrde da kreditna opterećenja ne mogu da izdrže.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Srpsku malinu pregazilo tržište

Izvor: B92, 10.Okt.2011, 04:10

Beograd -- Malinari nemaju podršku hladnjačara, koji kažu da je reč o proizvodu koji mora da se vrednuje na tržištu...Prvi dogovor sa Ministarstvom poljoprivrede malinari su imali početkom berbe, kada su izdejstvovali da se hladnjačama odobre povoljni krediti, kako bi oni proizvođačima mogli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.