Preduzetnici u srednoj - kako izgleda moja firma

Izvor: B92, 24.Apr.2016, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preduzetnici u srednoj - kako izgleda moja firma

Beograd -- U utorak 26. aprila 2016. na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, održaće se radionice učenicima trećeg razreda u sklopu projekta "Preduzetnik u srednjoj".

Radionica će se održati sa početkom u 8:30, u sklopu druge faze projekta ,,Preduzetnik u srednjoj“, koji realizuje PROMOS –Organizacija za promociju potencijala Srbije.

Projekat ima za cilj popularizaciju preduzetništva među mladima i podržan je od strane Kancelarije za mlade i saradnju sa udruženjima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Grada Beograda.

Projekat se sastoji od tri faze. U prvoj fazi su uspešni preduzetnici iz Srbije prenosili svoja iskustva u poslovanju beogradskim srednjoškolcima, od kojih će najaktivniji sa predavanja učestvovati u drugoj fazi.

Druga fazase održava 26. i 27. aprila i sastojaće se od dvodnevnih radionica, na kojima će učenici imati mogućnosti da steknu znanja o osnovnim poslovnim alatima: marketingu, strategiji, finansijama, izradi biznis plana, administraciji i javnom nastupu.

Predavači na tim radionicama će biti redovni profesori sa Ekonomskog fakulteta.

Između druge i treće faze, učenici će imati dve nedelje da osmisle svoju ,,kompaniju“, koju će prezentovati u Privrednoj komori Srbijeu okviru treće faze.

PROMOS -Organizaciju za promociju potencijala Srbije osnovala je grupa studenata Univerziteta u Beogradu. Osnovana je sa željom da promoviše privredne sektore u koje treba ulagati, a to supre svega IT, organska poljoprivreda, turizam i preduzetništvo, kao nit koja se provlači kroz sve sektore, kao i da predstavi pozitivne strane našeg društva i da ohrabri pre svega mlade da ostanu u Srbiji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.