Postignut dogovor sa MMF-om

Izvor: RTV Pink, 20.Nov.2014, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Postignut dogovor sa MMF-om

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je nakon godina nediscipline i neuspeha Srbija postigla sporazum sa MMF-om, ocenjujući da je ovo važan dan za Srbiju, jer je donet "ekonomski plan koji će podržati ceo svet".



"Bez tog ekonomskog plana naše političke deklaracije ne bi značile ništa", rekao je Vučić nakon razgovora sa Johanesom Hanom. Premijer je rekao da je važna tema njihovih razgovora bila sprovođenje ozbiljnih reformi u Srbiji. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV Pink << "Mi želimo da budemo ekonomski konkurentna zemlja, ne neko ko će da traži da dostigne zemlje EU, već zemlja koja će da zarađuje i obezbeđuje dobar život svojim građanima. Za to će nam trebati neko vreme", rekao je Vučić i podsetio da MMF konstatuje da će to biti 2017, ali je ponovio da on misli da će to biti 2016.

Nastavak na RTV Pink...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.