Pošta zaradila 40 odsto više nego i istom periodu prošle godine

Izvor: Blic, 29.Jul.2015, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pošta zaradila 40 odsto više nego i istom periodu prošle godine

Za pr­vih šest me­se­ci ove godine Po­šta Srbije ostva­ri­la je ne­to do­bi­tak od 15,2 miliona evra, saopšteno je iz Službe za odnose sa javnošću Pošte Srbije.

Pošta je ubeležila ne­to do­bi­tak u iznosu od 1,84 mi­li­jar­de di­na­ra, od­no­sno 15,2 mi­li­o­na evra, čime je za 40 posto nadmašen prošlogodišnji rezultat.

Kako je saopšteno, tokom prvih šest meseci ove godine Pošta je korisnicima pružila više od 233 miliona usluga.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Direktor Milan Krkobabić zahvalio je radnicima Pošte na izuzetnom i obavezujućem rezultatu koji nas stavlja daleko ispred konkurenata, kako domaćih tako i stranih.

„Pošta je dobro organizovan sistem, koji nastavlja da nudi valjane repere i za druga javna preduzeća, a to su visoka profitabilnost, rast i razvoj, investiranje iz sopstvenih sredstava i puna briga o zaposlenima”, rekao je Krkobabić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.