Poraz omladinaca Srbije u Slovačkoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Mar.2017, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz omladinaca Srbije u Slovačkoj

Fudbalska reprezentacija Srbije do 20 godina poražena je u Slovačkoj 2:0 (0:0) u prijateljskom meču u Senecu.

Domaća selekcija slavila je golovima u drugom poluvremenu preko Benesa u 58. i Polijevke u 71. minutu.

Narednu proveru generacija koju trenutno vodi Ilija Petković imaće protiv Ukrajine u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi 28. marta.

Srbija je igrala u sastavu: Nikolić, Stevanović (Rušević od 82), Bogosavac, Stojanović, Denić (Bainović >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od 64), Pantić (Mladenović od 64), Ćalasan, Jović (od 73. Radonjić), Glavčić (Zličić od 82), Lutovac (Mijailović od 82).

Pred ovom selekcijom, kao i igračima iz mlade reprezentacije, nalazi se start u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo do 21 godine u Italiji 2019, gde Srbija igra u grupi sa Rusijom, Austrijom, Jermenijom, BJR Makedonijom i Gibraltarom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.