Ponovo oglas za prodaju stečajnih dužnika

Izvor: Blic, 30.Jul.2015, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo oglas za prodaju stečajnih dužnika

U Srbiji je Agencija za privatizaciju danas saopštila da će ponovo objaviti oglas za prodaju 39 preduzeća u stečaju ili njihove imovine.

Među imovinom koja će se naći na prodaji su i stanovi na Novom Beogradu, vlasništvo preduzeća "Rad", kao i objekti "Srbijanke" iz Valjeva.

Na prodaji će biti društveno preduzeće "Utva", koji ima sporna prava na imovini, nepokretnosti Radničkog odmarališta u Vodicama kod Šibenika, kao i "Ikop" iz Petrovca, čija je djelatnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << štavljenje i dorada kože, a ima 23 objekta površine veće od 6.500 metara kvadratnih, prenose beogradski mediji.

Među subjektima čija će imovina biti oglašena za prodaju su Prva srpska Fabrika šećera "Dimitrije Tucović", i to oprema i sekundarne sirovine preduzeća.

Zainteresovani će moći da kupe i robne kuće i lokale "Napretka" iz Kovina, poslovni prostor u Mekenzijevoj ulici u Beogradu građevinskog preduzeća "Dom", proizvodni kompleks tekstilne industrije "Niteks" iz Niša u Medveđi.

Na listi stečajnih dužnika koji će se naći na listi za prodaju su "Vratstvo inženjering" iz Alibunara, IMK "29. novembar" iz Subotice, "Fadip" iz Bečeja, "Impeks" iz Novog Sada, "Hins" iz Novog Sada, "Bačkatrans" iz Vrbasa, "Sloga" iz Zmajeva, Kovilja, "Kontinental BŠ" iz Novog Sada, "Jugoeksport sistem JES korporacija", "Tamiš" i "Trgoprodukt" iz Pančeva i drugi.

Sve informacije potencijalni kupci mogu dobiti kod Agencije za privatizaciju na mejl info@priv.rs ili na telefon 011/3020800. /kraj/vj

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.