Zahtevi za podsticaje od 1. maja

Izvor: B92, 20.Apr.2014, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zahtevi za podsticaje od 1. maja

Beograd -- Poljoprivredni proizvođači su u obavezi da prve zahteve za podsticaje u biljnoj proizvodnji dostave Upravi za trezor u periodu od 1. maja do 30. juna.

Kako bi ostvarili pravo na podsticaje u iznosu od 6.000 dinara po hektaru "bez računa" (do 100 hektara), poljoprivrednici treba da popune dva istovetna zahteva sa podacima koje su uneli u prijavu o produžetku registracije gazdinstva.

Uprava za agrarna plaćanja i Uprava za trezor su svim registrovanim poljoprivrednim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gazdinstvima dostavili detaljno uputstvo o registraciji, u kojem su navedene i šifre za proizvodnju koje su poljoprivrednici obavezni da upišu u zahtev za ostvarivanje prava na pomenute podsticaje.

U Ministarstvu podsećaju da je pored Pravilnika o načinu ostvarivanja prava na osnovne podsticaje u biljnoj proizvodnji, donet i Pravilnik o uslovima i načinu ostvarivanja prava na regres za gorivo kao i Pravilinik o uslovima i načinu ostvarivanja prava na regres za đubrivo.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podnošenje zahtjeva za podsticaje u ratarstvu u Srbiji od 1. maja

Izvor: Capital.ba, 20.Apr.2014

BEOGRAD, Poljoprivredni proizvođači u Srbiji su u obavezi da prve zahtjeve za ostvarivanje prava na podsticaje u biljnoj proizvodnji dostave Upravi za trezor u periodu od 1. maja do 30. ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.