Policija u BiH prekinula lanac krijumčarenja duhana u Hrvatsku

Izvor: SEEbiz.eu, 06.Maj.2015, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija u BiH prekinula lanac krijumčarenja duhana u Hrvatsku

SARAJEVO - Policija u Bosni i Hercegovini provela je akciju čiji je cilj presjecanje kanala krijumčarenja duhana iz te zemlje u Hrvatsku, a u sklopu operacije privedene su tri osobe protiv kojih će biti podignute optužnice, objavilo je u srijedu Tužiteljstvo BiH, po čijem je nalogu izvedena ova operacija.

Akcija pod kodnim nazivom »Izvor« provedena je u suradnji s policijom i pravosudnim tijelima Hrvatske, a realizirana je na području Banje Luke i Velike Kladuše.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << />Tužiteljstvo BiH navodi kako su policijski istražitelji prikupili dokaze da su trojica uhićenih u više navrata iz BiH u Hrvatsku prokrijumčarili sirovi duhan u količinama od 150 i 200 kilograma, čime su stekli protupravnu imovinsku korist.

Trojica uhićenih terete se da su počinili kazneno djelo organiziranja skupine za krijumčarenje ili rasturanje neocarinjene robe.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.