Pogledajte vremensku prognozu za danas

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Nov.2014, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte vremensku prognozu za danas

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladavati pretežno sunčano i prohladno vrijeme.

Najviša dnevna temperatura od sedam do 12, na jugu do 17, u višim predjelima oko četiri stepena Celzijusova, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Jutro hladno i pretežno vedro, na istoku i sjeveru oko rijeka i po kotlinama česta magla.

Tokom dana sunčano, a samo ponegdje će se zadržati magla i niski oblaci. Na jugu sunčano >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i toplije.

Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera, na jugu slaba do umjerena bura, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura u 8.00 časova: Sokolac minus šest, Han Pijesak, Livno i Bugojno minus dva, Bijeljina, Tuzla i Bileća minus jedan, Sarajevo i Bjelašnica nula, Banjaluka jedan, Bihać dva, Novi Grad tri, Mostar šest i Neum osam stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Pogledajte vremensku prognozu za danas

Izvor: Cafe.ba, 23.Nov.2014

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladavati pretežno sunčano i prohladno vrijeme...Najviša dnevna temperatura od sedam do 12, na jugu do 17, u višim predjelima oko četiri stepena Celzijusova, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske...Jutro hladno i pretežno...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.