Izvor: Nezavisne Novine, 23.Okt.2014, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje sedmi salon vina Vinosaur

BANJALUKA - Na Sedmom internacionalnom salonu vina "Vinosaur 2014", koji će danas i sutra biti održan u Banjaluci, učešće je potvrdilo 55 vinarija iz najmanje deset zemalja.

Osim ponude vina, na salonu će svoju ponudu predstaviti i proizvođči sira, pršuta, maslina, maslinovog ulja i drugih delikatesa.

Učešće na manifestaciji potvrdili su izlagači iz BiH, Srbije, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, Slovenije, Italije, Francuske, Argentine, Čilea i drugih zemalja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

Za vrijeme trajanja salona biće održano i nekoliko zanimljivih edukativno-degustacionih radionica, na kojima će predavači biti poznati somelijeri, najavili su organizatori.

Svečano otvaranje salona vina biće održano u Hotelu "Bosna" u Banjaluci sa početkom u 15.00 časova.

Za sve posjetioce salon će oba dana biti otvoren od 15.00 do 20.00 časova.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.