Počinje isplata penzija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Nov.2011, 01:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje isplata penzija

BEOGRAD -

Isplata prvog dela oktobarskih penzija, uvećanih 1,2 odsto, počeće danas za korisnike koji primanja dobijaju preko tekućih računa, najavljeno je iz Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO).

U petak, 11. novembra počeće i isplata penzija za korisnike koji primanja dobijaju na kućnu adresu. Ta isplata trajaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pet radnih dana, rečeno je agenciji Beta u PIO fondu.

Isplata penzija u četvrtak počinje za nešto više od 1,3 miliona penzionera iz kategorije bivših zaposlenih. Prosečan iznos penzija sada će biti uvećan za 281 dinar i iznosiće 23.714 dinara.

Reč je o redovnom usklađivanju penzija, koje se obračunava prema šestomesečnoj inflaciji i polovini rasta bruto društvenog proizvoda u prošloj godini.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.