Plana za novu Autobusku stanicu

Izvor: B92, 01.Feb.2015, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plana za novu Autobusku stanicu

U toku je izrada plana detaljne regulacije za Autobusku stanicu na Novom Beogradu, rekao je direktor Direkcije za građevinsko zemljište Branislav Popović.

Popović je za Pink najavio da će plan biti usvojen krajem aprila ili početkom maja.

''U ovoj fazi anketiramo operatere autobuskih stanica, od njih uzimamo tehničke podatke i angažovaćemo autore prvonagrađenog rada da bliže razrade konkretnu lokaciju. Po usvajanju plana raspisaćemo konkurs za izradu glavnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << projekta, sredstva za tu namenu su obezbeđena i ako sve bude išlo planiranim tempom, tokom ove godine imaćemo glavni projekat za autobusku stanicu'', rekao je popović.

On je najavio da, takođe, treba da počne i nastavak gradnje trase Unutrašnjeg magistralnog prstena u pravcu Tošinog bunara, te dok se ona bude završavala počeće i radovi na novoj autobuskoj stanici.

Prema njegovim rečima, na taj način će se rasteretiti saobraćaj u gradu, jer će se stvoriti najbolja veza sa automobilskim, autobuskim i svim drugim linijama, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Izrada plana za novu Autobusku stanicu na Novom Beogradu

Izvor: Blic, 01.Feb.2015

Javni konkurs je završen i u toku je izrada plana detaljne regulacije za Autobusku stanicu na Novom Beogradu, rekao je Branislav Popović, direktor Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, gostujući na RTV „Pink”...- Plan će biti usvojen krajem aprila ili početkom maja, a u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.