Pireus banka donirala najbolje učenike Matematičke gimnazije u Beogradu

Izvor: Telegraf.rs, 21.Nov.2014, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pireus banka donirala najbolje učenike Matematičke gimnazije u Beogradu

Najbolji učenici Matematičke gimnazije u Beogradu, škole od nacionalnog značaja, dobiće vredne novčane nagrade na kraju prvog polugodišta u ukupnom iznosu od 3.000 evra. Novčani fond za nagrađivanje najuspešnijih učenika obezbedila je Piraeus banka AD Beograd, kao deo tradicije donatorstva Matematičkoj gimnaziji.

Nagradu od po 500 evra dobiće šest učenika drugog, trećeg ili četvrtog razreda koji su se u toku godine istakli izuzetnim dostignućima. Redosled kandidata >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << biće određen prema kriterijumima opšteg uspeha i vladanja tokom školske godine, ostvarenim rezultatima na domaćim i međunarodnim takmičenjima, kao i socijalno-ekonomskog statusa. Svečana ceremonija dodele novčanih nagrada najboljim učenicima biće održana u decembru.

Ulaganje u obrazovanje je najvrednija investicija i stoga smatram da je Piraeus banka učinila mnogo ne samo za Matematičku gimnaziju, već i za bolju budućnost naše zajednice. Finansijska sredstva će učenicima omogućiti nastavak unapređenja stečenih znanja i dalji razvoj talenta“, izjavio je direktor Matematičke gimnazije Srđan Ognjanović.

Saradnja između Piraeus banke i Matematičke gimnazije ima za cilj podsticanje učenika na postizanje izvanrednih rezultata i dostignuća tokom čitavog obrazovanja i karijere. Banka je prepoznala talenat nadarenih učenika i opredeljuje novčana sredstva kako bi im omogućila da razviju svoj pun potencijal i ostvare najbolje rezultate. Piraeus Banka je podršku Matematičkoj gimnaziji iskazala i prilikom održavanja međunarodnog Matematičkog kupa čiji je bila pokrovitelj već drugu godinu za redom.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

SLATKI IZAZOV: Nagrada za NAJBOLJEG POSLASTIČARA!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Nov.2014

Dijamant novčano nagrađuje najboljeg studenta Visoke hotelijerske škole i vodi ga na Sajam poslastičarstva i pekarstva koji se održava svake godine u Riminiju!..Kompanija Dijamant novčano će nagraditi studenta završne godine gastronomije “Visoke hotelijerske škole” u Beogradu koji u školskoj...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.