Petrina: HDZ je već kupio pola MOST-a

Izvor: SEEbiz.eu, 30.Nov.2015, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrina: HDZ je već kupio pola MOST-a

ZAGREB - MOST se u nedjelju priopćenjem obratio Stipi Petrini i javnosti te su ga pozvali da odluči hoće li ostati dio MOST-ovog kluba zastupnika ili će biti samostalan te da se o tome javno očituje. Petrina je odgovorio na ultimatum, rekavši kako mu se sve te igre gade.

"Ove igre mi se gade! Ja sam čist čovjek i ne zanima me ni HDZ niti SDP

"Nažalost, jedna lijepa inicijativa kao što je bio Most, loše će završiti i nećemo dobiti onu treću opciju kakvu >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << su građani Hrvatske htjeli", rekao je Petrina i dodao da je HDZ već kupio 50 posto svih izabranih saborskih zastupnika MOST-a.

Tvrdi da je Petrov naglo zahladio odnose s njim, nakon što ga je upitao zašto je s Kolindom pričao u četiri oka.

"Nakon što je Petrov ostao sam s predsjednicom, pitao sam ga "Božo, zašto si s njom razgovarao u četiri oka, o čemu ste pričali?", a on mi se počeo nešto izmotavati o zajedništvu i kako ga sačuvati. Tada sam mu rekao "Božo, kako da sačuvamo zajedništvo kad ja osjećam da vas je pola već kupio HDZ". I otad se Petrov radikalno promijenio i zahladio odnose.

Na sjednici Mosta jučer izbila je prva velika svađa i prvi put vidio sam da je on izgubio kontrolu. Bilo je vidljivo da je pod ogromnim pritiskom i da je Petrov sada potpuno promijenjen, drugi čovjek", rekao je Petrina.

Na ultimatum iz Mosta da se do četvrtka odredi o svojoj sudbini u njihovom društvu, Petrina odgovara protupitanjem.

"Ako je MOST tako demokratičan kako tvrde, neka mi objasne zašto su meni i dvije kolegice uskratili pravo glasa i na temelju kojeg to prava, statuta i akta? Podsjećam ih da sam ja više puta tražio da mi se odgovori koja je uloga Nacionalnog vijeća Mosta i tko su članovi tog fantomskog vijeća. Odgovor čekam do danas.

Moj nijedan izlet u medijima nije bio samostalan i uvijek sam bio koordiniran s ostalima jer sam od početka tražio da nastupamo jedinstveno i da sve ide vani iz jednog centra. Kako su to svi počeli kršiti, odlučio sam za medije i ja progovarati samostalno i stojim iza svega što sam za ŠibenikIN govorio proteklih tjedana. Što će biti sada, ja ne znam, ali uskoro će biti izabran predsjednik Hrvatskog sabora i to će biti čovjek iz Mosta! Znam i tko će to biti, ali strpimo se još četiri dana", zaključio je Petrina, prenosiŠibenik.in.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.