Pepsiko podbacio, ali mu investitori veruju

Izvor: B92, 06.Okt.2015, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pepsiko podbacio, ali mu investitori veruju

Američki proizvođač gaziranih pića Pepsiko je u trećem ovogodišnjem kvartalu zabeližio pad neto profita od 73 odsto na 533 miliona dolara na godišnjem nivou.

To nije negativno uticalo na vrednost akcija kompanije.

Vrednost akcija je, čak, porasla više od dva odsto sa 1,25 na 1,35 dolara prilikom trgovine na Volstritu, preneo je AFP.

Investitori su zapravo pozdravili solidan profit kompanije u navedenom periodu od 16,33 miljarde dolara što je iznad očekivanih 16,22 miljarde dolara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pepsiko podbacio, ali mu investitori vjeruju

Izvor: Capital.ba, 06.Okt.2015

NJUJORK, Američki proizvođač gaziranih pića Pepsiko je u trećem ovogodišnjem kvartalu zabilježio pad neto profita od 73 odsto na 533 miliona dolara na godišnjem nivou. To nije negativno uticalo na vrijednost akcija kompanije. Vrijednost akcija je, čak, porasla više od dva odsto sa 1,25 na...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.