Pančevo: Poziv studentima za letnju praksu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2015, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pančevo: Poziv studentima za letnju praksu

Grad Pančevo, na osnovu Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje za 2015. godinu, raspisao je javni poziv studentima za učešće u programu "Organizovanje studentskih letnjih praksi".

Program je namenjen studentima osnovnih, master i doktorskih studija na fakultetima i visokim strukovnim školama (državnim i privatnim) u Republici Srbiji, koji imaju prebivalište na teritoriji grada Pančeva.

Mera „Organizovanje studentskih praksi“ za 2015. godinu omogućava mladima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jednomesečnu praktičnu obuku kod poslodavaca tokom jula 2015. godine i mesečnu novčanu pomoć u neto iznosu od 10.000,00 dinara tokom trajanja prakse.

Poslodavci koji su na raspolaganju za obavljanje „Studentskih praksi“ su: Dom omladine Pančevo, Škola za osnovno i srednje obrazovanje „Mara Mandić“ Pančevo, Dom kulture „25. maj“ Dolovo, Društvo sa ograničenom odgovornošću „Božić i sinovi“ Pančevo, JKP „Higijena“ Pančevo, Narodni muzej Pančevo, O.Š. „Sveti Sava“ Pančevo, Udruženje „Na pola puta“, Crveni krast Pančevo, Istorijski arhiv Pančevo, Zavod za zaštitu spomenika kulture Pančevo, Dom za decu i omladinu bez roditeljskog staranja „Spomenak“.

Studenti imaju mogućnost da sami predlože drugog poslodavca kod koga bi želeli da obave studentsku praksu, uz pribavljenu mišljenje i saglasnost predloženog poslodavca.

Informacije o uslovima i kriterijumima za odabir studenata, kao i potrebnoj dokumentaciji za prijavu mogu se pronaći na zvaničnoj internet prezentaciji Grada Pančeva.

Javni poziv je otvoren do 29. maja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.