Panasonic i Gorenje proširuju suradnju

Izvor: SEEbiz.eu, 08.Jul.2015, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panasonic i Gorenje proširuju suradnju

LJUBLJANA - Grupa Panasonic i Grupa Gorenje potpisali su dodatak ugovoru o dugoročnom strateškom partnerstvu, koji je zaključen 5. srpnja 2013, piše ljubljansko Delo.

Dvije strane su se složile da stratešku poslovnu suradnju prošire na nekoliko novih područja poslovanja. Od sada, kako su prije dvije godine najavljivali u Gorenju, Panasonic i Gorenje će sarađivati u nabavci materijala i komponenti, u proizvodnji inovacija, postprodajnim uslugama, logistici, osiguranju kvaliteta >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << i distribuciji velikih i malih kućanskih aparata na odabranim tržištima.

Obje strane očekuju da će proširenjem saradnje ostvariti komercijalnu korist, a to su poboljšanje njihove međunarodne konkurentnosti, efikasnosti poslovanja i pružanje bolje usluge za potrošače.

Dodatak ugovora potpisali su Tetsurō Homma, predsjednik Appliances Company tvrtke Panasonic i Franjo Bobinac, direktor Gorenja.

Panasonic Corporation je inače vlasnik 9,5 posto dionica Gorenja.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.