PARTNERSTVO SRBIJA - RUSIJA  Potpisano partnerstvo “Knez Petrol“ - “Niestro Petrol

Izvor: Blic, 01.Avg.2015, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTNERSTVO SRBIJA - RUSIJA Potpisano partnerstvo “Knez Petrol“ - “Niestro Petrol"

Povod za press konferenciju održanu 30.07.2015.godine u Banja Luci u hotelu “ Bosna” je partnerstvo dva lidera u energetici,Srpski, domaći KNEZ PETROL i NESTRO PETROL BIH , čiji je vlasnik država Rusija. Partnerskom mrežom, obe kompanije su svojim korisnicima omogućile niz prednosti i pogodnosti.

Proširenjem kapaciteta, partnerskom mrežom KNEZ PETROL-NESTRO PETROL, naši klijenti su u mogućnosti da koriste usluge kupovine nafte i naftnih derivata karticama KNEZ PETROL-a >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na svim NESTRO PETROL benzinskim stanicama na teritoriji BIH, po sisitemu odloženog plaćanja u skladu sa ugovorom koji imaju.

Takođe svi korisnici kartice NESTRO PETROL-a mogu svoju karticu koristiti na svim maloprodajnim objektima KNEZ PETROL-a širom Srbije.

Prednost partnerstva ovih kompanija je potpuna kontrola troškova, odloženo plaćanje, a povlastica jeste što karticu mogu koristiti na preko 155 maloprodajnih objekata kako širom Srbije tako i širom BIH.

Medijima se ispred NESTRO PETROLA obratio generalni direktor Vladimir Abakumov, poželevši dugu i uspešnu saradnju partneru iz Srbije.

Među pristunima bio je i Andrej Ozerov, zamenik generalnog direktora “Zarubreznjeft” o.a.d. za preradu i plasman, kao i Andrej Zazigin načelnik uprave za rad sa korporativnim kljijentima NESTRO PETROL-a, Aleksandar Basarin direktor BKS-a.Uspešnu sardnju kompanijama poželeo je i generalni konzul Republike Srbije Rade Ilić.

U ime kompanije KNEZ PETROL medijima se obratio Srđan Knežević, osnivač i vlasnik kompanije, kao i direktor maloprodaje Ratko Gustovarac.

KNEZ PETROL je preko 11 godina na tržištu Srbije. U ovom periodu gradili smo našu maloprodajnu mrežu i kreirali nove koncepte pružanja usluga našim potrošačima, trudeći se da obezbedimo proizvode i usluge vrhunskog kvaliteta, po najpovoljnijim mogućim cenama, kao i da obezbedimo nešto više, konstantno gradeći KNEZ PETROL brend. Ponosni smo na partnerstvo sa NESTRO PEROL-om u cilju inovacija iširenja spektra mogućnosti našim klijentima.

Od kompanije KNEZ PETROL u vremenu koje dolazi možete očekivati još inovativnije projekte, bogatiju uslugu i nove proizvode, uz konstantni akcenat u odnosu cena i kvaliteta rekao je Srđan Knežević.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.