Oglašena prodaja Tanjuga i još 37 medija

Izvor: Mondo, 29.Jun.2015, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglašena prodaja Tanjuga i još 37 medija

Agencija za privatizaciju Srbije uputila je javni poziv za prikupljanje ponuda za privatizaciju Novinske agencije Tanjug iz Beograda i 37 drugih medija u Srbiji.

Foto: MONDO, Petar Stojanović

U oglasu objavljenom u štampi, navodi se da Republika Srbija prodaje 100 odsto udela u vlasništvu u Tanjugu a da je, prema izveštaju ovlašćenog procenitelja, procenjena vrednost kapitala 760.936 evra.

Pravo na učešće u tom postupku imaju domaća i strana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << fizička i pravna lica, kao i konzorcijumi koji mogu da se prijave najkasnije do 30. jula do 15 sati, po detaljno opisanoj proceduri.

Naknada za otkup prodajne dokumentacije je 100.000 dinara a otvaranje ponuda obaviće se 3. avgusta u prostorijama Agencije za privatizaciju u Beogradu.

Na prodaju su ponuđeni i Radio Požarevac, Radio-televizija Kruševac, Radio Raška, Ivanjički radio, Radio Subotica, Radio i televizija Bačka Palanka, Javno preduzeće za informisanje Šumadija iz Aranđelovca, Radio-televizija Šabac, Radio-televizija Kragujevac, RTV Pruga iz Lajkovca, Niška televizija, Reč radnika iz Aleksinca, Radio Medveđa, Radio-televizija Pančevo i Javno radiodifuzno i TV preduzeće Petrovac na Mlavi.

Takođe su objavljeni pozivi za Informativni centar Bački Petrovac, Informativni pres centar opštine Vladičin Han, Televiziju Blace, Radio Valjevo, Radio Sečanj, Javno informativno preduzeće Novi put iz Jagodine, BC info iz Bele Crkve, Radio Bačka, Radio-televiziju Brus, Radio i televiziju Trstenik, gradski informativni centar Apolo iz Novog Sada, Radio-televiziju Inđija, Javno preduzeće za informisanje Novi Pazar, novosadski Dnevnik, Televiziju Požega i Radio-televiziju Caribrod-Dimitrovgrad.

Zainteresovani će moći da postanu vlasnici i Radio Požege, TV Ljiga, Centra za informisanje Kneževac, Radio Šida, Radio-televizije Stara Pazova i Radio Pirota.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Oglašena prodaja 38 medija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2015, 00:08

Agencija za privatizaciju Srbije objavila je javni poziv za privatizaciju 38 medija u Srbiji...U oglasu objavljenom u dnevnom listu Politika objavljen je i poziv za privatizaciju Novinske agencije Tanjug...Na prodaju su ponuđeni mediji: Radio Požarevac, Radio-televizija Kruševac, Radio Raška, Ivanjički...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.