Od 1. juna Registar o finansiranju agrara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2015, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od 1. juna Registar o finansiranju agrara

Povodom početka rada Registra ugovora o finansiranju poljoprivredne proizvodnje, ministarka poljoprivrede i zaštite životne sredine Snežana Bogosavljević Bošković posetiće Agenciju za privredne registre u ponedeljak, 1. juna.

Ministarka će se obratiti medijima posle sastanka sa predstavnicima agencije, kao i koordinator FAO-EBRD projekata u Srbiji Miloš Milovanović i direktor Agencije za privredne registre Zvonko Obradović.

Zakon o finansiranju i obezbeđenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << finansiranja poljoprivredne proizvodnje je usvojen u novembru prošle godine, a njegova primena počinje 1. juna ove godine.

Od tog datuma ugovori o finansiranju poljoprivredne proizvodnje će početi da se upisuju u novooformljeni Registar ugovora o finansiranju poljoprivredne proizvodnje, dok će se zaloge na budući rod, kao novi vid obezbeđenja ugovora, upisivati u Registar založnog prava koji se od 2005. godine vodi u Agenciji za privredne registre, navedeno je u saopštenju te agencije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novi zakon o dobrobiti životinja

Izvor: Akter, 29.Maj.2015

Ministarka poljoprivrede i zaštite životne sredine Srbije Snežana Bogosavljević Bošković negirala je danas navode da se izmenama Zakona o dobrobiti životinja predviđa ubijanje pasa i mačaka u azilima u slučaju da im se ne pronađe vlasnik u određenom vremenskom roku..."Žalim što se javnost...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.