Oblačno, mestimično sa kišom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2015, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oblačno, mestimično sa kišom

U Srbiji na istoku i jugoistoku promenljivo oblačno vreme, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a lokalno se očekuje veća količina padavina, jak vetar i grad.

Vetar će biti slab i umeren zapadni i jugozapadni, a u toku noći na severu i zapadu pojačan severozapadni.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od osam do 13, a najviša dnevna od 17 do 21 stepen.

I u Novom Sadu pretežno oblačno vreme, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Vetar će biti slab i umeren zapadni, u toku noći pojačan severozapadni. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće oko 13, a najviša dnevna oko 18 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 2. juna, u sredu biti oblačno vreme sa kišom, još svežije i vetrovito.

U četvrtak se očekuje postepeno razvedravanje.

Temperatura vazduha će u sredu znatno, a u četvrtak biti ispod prosečnih vrednosti. Od petka će biti pretežno sunčano i toplije vreme.

Više o vremenu saznajte ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.