Nova pošta u Donjim Petrovcima

Izvor: Danas, 28.Maj.2016, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova pošta u Donjim Petrovcima

Beograd - Milan Krkobabić, direktor Javnog preduzeća "Pošta Srbije", juče je predao na korišćenje novu poštu meštanima Donjih Petrovaca, nadomak Rume, i to kao 22. poslovnicu u sklopu društveno-odgovorne akcije "52 pošte za 52 nedelje", saopštila je juče Pošta Srbije.

                 

"Pošta je tu da vam bude na usluzi da platite račun, primite penziju, pošaljete novac. Poseban poklon meštanima je i besplatan internet kutak. Spremni smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << da u narednom periodu kroz internet opismenjavanje uzmemo aktivno učešće u približavanju savremenih tehnologija, pre svega starijim građanima", istakao je Krkobabić.

Goran Zakić, predsednik MZ "Donji Petrovci", zahvalio je Pošti Srbije što je uvažila molbu meštana i otvorila poslovnicu. "Petrovčani više neće imati muku da idu do Putinaca ili Rume zbog poštanskih usluga, sada ih imaju u centru svog sela, na svom kućnom pragu", rekao je on.

Ova pošta u sremskom kraju zaživela je nakon 15 godina, zajedničkim snagama Mesne zajednice i Pošte Srbije. Ustupljen poslovni prostor, koji je u vlasništvu Opštine Ruma, poštanski majstori su opremili po meri novog doba i računarski povezali u jedinstvenu aplikaciju Post-tis, tako da će sve usluge nove pošte biti jednostavne, brze i sigurne, najvišeg kvaliteta po najpovoljnijim cenama.

Meštani ovog sela mogu da računaju na poštanske i platne usluge svakog radnog dana od 8 do 14 časova, a tu je ibesplatni internet kutak sa svim prednostima savremenih načina komunikacije. Vredni poštanski radnici pružiće i besplatnu internet edukaciju kome to bude potrebno.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.