Nova fabrika u Paraćinu proizvodiće hidrante

Izvor: Studio B, 05.Jul.2015, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova fabrika u Paraćinu proizvodiće hidrante

Firma MIP "Industrijske armature" iz Ćuprije, koja je izgradila fabriku u Industrijskoj zoni "Zmič" u Paraćinu, čeka dozvolu Ministartsva poljoprivrede i zaštite životne sredine da montira peć za livenje obojenih metala i da krene s proizvodnjom.

"Izgradili smo objekat površine oko 400 kvadratnih metara, rešili pitanje struje i ostale infrastrukture, montirali mašine za obradu metala... i da bi počeli proizvodnju treba da montiramo peć za livenje obojenih metala a za >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << to nam je potrebna dozvola ministarstva", objasnila je novinarima vlasnica MIP "Industrijske armature" Miloranka Manić.

"Čim dobijemo taj dokument, krećemo sa montažom peći i proizvodnjom i za početak ćemo zaposliti najmanje deset radnika", dodala je Manić.

Fabrika u "Zmiču", mestu između Ćuprije i Paraćina, proizvodiće hidrante, sigurnosne ventile i drugu armaturu.

Reč je o porodičnoj firmi koja isti posao radi u Ćupriji više od deset godina.

"Iz Ćuprije želimo da u "Zmič" preselimo kompletnu proizvodnju", dodala je Manić, i napomenula da se firma u Ćupriji bavi mašinskom obradom metala, a u "Zmiču" će raditi i livenje.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.