Nova avio-kompanija leti sa Krka

Izvor: B92, 25.Maj.2015, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova avio-kompanija leti sa Krka

Nova hrvatska avio kompanija Limitless airways, sa središtem u vazdušnoj luci Rijeka na ostvru Krku, počela je da saobraća, piše hrvatski Novi list.

Limitless airways je kompanija koju je osnovao švedski Scandjet i treća je aviokompanija sa sedištem u Hrvatskoj, pored Croatia Airlinesa i ECA- koji održava hidroavionske letove duž obale.

Prvi let obavljen je na liniji Geteborg – Krk, a potom i povratni od tog hrvatskog ostvra do Geteborga.

Avio-kompanija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << letove obavlja erbasom 320, koji maksimalno može da preveze 180 putnika, navodi se na sajtu tog avio prevoznika.

Rijeka će tako svakodnevno biti letovima povezana s odredištima u Skandinaviji, a za zimu se planiraju i letovi za Tunis, Maroko i Egipat, navodi Novi list.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.