Nosite oružje, ješćete jeftinije

Izvor: B92, 29.Sep.2014, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nosite oružje, ješćete jeftinije

Ako ste u Luizijani i imate pištolj kod sebe svratite u restoran Bergeron jer ćete dobiti popust.

Kako prenose reporteri US njuza, restoran daje 10 odsto popusta svima koju dođu noseći oružje.

Vlasnik restorana Kevin Koks kaže da su mu redovne mušterije policajci i oficiri i da je ta ideja nastala iz zahvalnosti prema njima. Međutim, polako su i drugi počeli da dolaze noseći oružje i tražeći da se cene hrane smanje.

"Stalno slušam o zabranama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nošenja oružja. Ovo je mesto gde i ljudi s pištoljima mogu da dođu, njima pristup nije zabranjen. Sve dok imamo pištolje, svi smo isti", izjavio je vlasnik Koks.

On kaže da svakog dana da popust na 15 do 20 jela, a da je svakako ovo dovelo do uvećanja popularnosti restorana. Nošenje oružja je postalo hit.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.