Nemačka traži 1500  lekara i medicinskih sestara iz Srbije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2017, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka traži 1500 lekara i medicinskih sestara iz Srbije!

Radna mesta su već obezeđena, a ko je zainitersovan, treba samo da se prijavi agenciji i otputuje za Nemačku

Nemačka agencija Spektra, specijalizovana za zapošljavanje medicinskih radnika, objavila je da traži više od hiljadu lekara i medicinkih sestara iz Srbije! Njih već čeka 1350 već obezbeđenih radnih mesta, a dovoljno je samo da se prijavite i krenete za Nemačku.

Što je najbolje, ova agencija, koja radi u saradnji sa nemačkom Službom za zapošljavanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne uzima proviziju od osoba koje se prijave za posao. Spektra je sada, zahvaljujući Privrednoj komori Srbije otvorila svoje predstavništvo u Beogradu.

ŠOKANTNO! Medlin OLBRAJT prelazi u ISLAM!

Nemačkoj će do kraja ove decenije u sektoru medicinske nege nedostajati oko 220.000 radnika, a Srbi tamo važe za vredne radnika, to otvara vrata stotinama medicinskih sestara i bolničkom osoblju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.