Negovana žena u poslovnom okruženju

Izvor: S media, 28.Sep.2011, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Negovana žena u poslovnom okruženju

Da biste ostavili utisak u poslovnom okruženju, osim vedrog raspoloženja i lepih manira, veoma je bitan i stil odevanja.

Da biste ostavili utisak u poslovnom okruženju, osim vedrog raspoloženja i lepih manira, veoma je bitan i stil odevanja, pišu Novosti.

Suknja donosi veću platu (FOTO)



Negovan izgled i odeća koja je prikladna i moderna uliće vam još više sigurnosti. Dizajneri ovom stilu uvek poklanjaju veliku pažnju, i uvek se trude >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da u svojim kolekcijama ponude što raznovrsnije odevne varijante. Tako da, osim klasičnog odevanja, predlažu i malo modernije i neobičnije kombinacije.


Stilisti predlažu da ove sezone date prednost haljinama. I to ležernim krojevima do kolena ili do sredine lista u stilu sedamdesetih godina. Vaš izbor mogu da budu i modeli sečeni ispod grudi sa sitnim naborima, kao i oni malo uži koji prate liniju tela.

Milijarderi bez fakulteta (FOTO)

Što se tiče boja uvek ih treba prilagoditi sezoni, tako da sigurno nećete pogrešiti sa braon, koralnim, sivim, ljubičastim nijansama i desenima inspirisanim diskretnim motivima.

Pantalone su nezaobilazni deo poslovnog stila. Novi modeli izgledaju veoma atraktivno, a dizajnirani su tako da ih možete kombinovati uz različite komade odeće. Posebno se ističu veoma široke pantalone ravnog kroja, modeli u retro stilu sa širim nogavicama, ali i oni uži sa visokim strukom. Možete ih u zavisnosti od modela nositi u varijanti sa košuljom, tunikom, majicom...

Prilagodite se novom radnom mestu

Sako spada u one večne komade odeće, posebno u poslovnom odevanju. Karakterišu ga oštriji krojevi i ravne linije koje celokupan izgled čini snažnijim.

Kada su suknje u pitanju, izbor modela za ovu priliku zaista je ogroman. Dizajneri su čak i klasične modele novim krojevima učinili modernijim.

(S media)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Moderne poslovne kombinacije

Izvor: TvojPortal.com, 28.Sep.2011

Izvor:bizlife. Da biste ostavili utisak u poslovnom okruženju, osim vedrog raspoloženja i lepih manira, veoma je bitan i stil odevanja. Negovan izgled i odeća koja je prikladna i moderna uliće vam još više sigurnosti.. . . Dizajneri ovom stilu uvek poklanjaju veliku pažnju, i uvek se trude...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.