Nagli pad cene sirove nafte tokom jučerašnjeg dana

Izvor: GdeInvestirati.com, 01.Okt.2014, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagli pad cene sirove nafte tokom jučerašnjeg dana

Cena sirove nafte naglo je pala tokom jučerašnjeg dana nakon što su u SAD-u objavljeni lošiji od očekivanih ekonomski rezultati u SAD-u.  

Jučerašnji pad bio je najveći u poslednjih 22 meseca. Prema izveštaju Američkog instituta za naftu zalihe sirove nafte tokom prethodne nedelje porasla su 1.5 miliona barela . U toku današnjeg dana očekuje nas i vladin izveštaj o zalihama . tokom azijskog trgovanja cena sirove nafte porasla je 0.44%.

Na jednočasovnom >> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << grafikonu MACD je u zoni prekomerne prodaje kao i RSI. Nakon proboja donje Bolindžer trake cena je počela da osciluje tako da je moguć dalji pad cene. Naša preporuka bila bi kupovna pozicija.

Primarna podrška: 92.80

Primarni otpor: 94.90

Naše viđenje: Kupovna pozicija sa ulaskom na 91.40 sa prvom metom na 91.60 i drugom na 91.80

Alternativni scenario: Ukoliko se cena spusti ispod 91.30 onda je moguć dalji pad na 90.90.

Komentar:MACD je u zoni prekomerne prodaje kao i RSI. Nakon proboja donje Bolindžer trake cena je počela da osciluje tako da je moguć dalji pad cene.

Trend: Oscilovanje na kraći rok, bočno kretanje na duži rok.

izvor: FXlider.com

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Povezane vesti

Nafta na najnižem nivou u poslednjih 17 meseci

Izvor: GdeInvestirati.com, 02.Okt.2014, 11:18

Cena sirove nafte pala je na najniži nivo u poslednjih sedamnaest meseci uprkos padu zaliha u SAD-u.  ..Prema vladinim podacima tokom prethodne nedelje zalihe su pale 1.4 miliona barela i ako se očekivao rast od 0.7%. Medjutim izveštaj je pokazao da su zalihe u Cushing-u porasle 315,000 barela na...

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.