Nacionalni program protiv sive ekonomije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2015, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nacionalni program protiv sive ekonomije

Koordinaciono telo za usmeravanje aktivnosti za suzbijanje sive ekonomije usvojilo je Nacrt nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije i prateći Nacrt akcionog plana, saopštila je danas Vlada Srbije.

Na sednici Koordinacionog tela dogovoreno je da se u najskorije vreme Nacrti objave na sajtovima nadležnih državnih organa, kako bi se još jednom organizovao konsultativni proces i tako dobio dokument oko koga su sve strane saglasne, navodi se u saopštenju.

Predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Koordinacionog tela na današnjoj sednici postao je ministar finansija Dušan Vujović, a njega je predložila dosadašnja predsednica ministarka državne uprave i lokalne samouprave Kori Udovički, uz obrazloženje da bi Ministarstvo finansija tebalo da prati sprovođenje programa inspekcijskog nadzora.

Sednici su prisustvovali Kori Udovički, Vujović, ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin, predstavnici Sekretarijata za javne politike Srbije, Poreske uprave, NALED-a, Inspekcije rada i Tržišne inspekcije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Korak protiv sive ekonomije

Izvor: Studio B, 30.Nov.2015

Koordinaciono telo Vlade Srbije za usmeravanje aktivnosti za suzbijanje sive ekonomije usvojilo je danas nacrt nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije i prateći nacrt akcionog plana...Kako je saopšteno iz kabineta potpredsednice Vlade Kori Udovički, koja vodi to telo, članovi Koordinacionog...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.