Na biciklu preživela udar kamiona (VIDEO)

Izvor: S media, 15.Okt.2011, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na biciklu preživela udar kamiona (VIDEO)

Preživela udar kamiona koji se kretao punom brzinom. Biciklistinja iz Rumunije je preživela samo pukom srećom.

Biciklistkinja iz rumunskog grada Racari preživela je pukom srećom udarac kamiona u punoj brzini. Snimak je uznemirujući, ali može da posluži kao upozorenje svim učesnicima u saobraćaju.

U većini država zapadne Evrope, bisiklistički saobraćaj veoma je razvijen, ali i dobro uređen i organizovan. Postoje posebne trake za bicikliste >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koje su uglavnom razdvojene od saobraćajnica za motorna vozila.

Takođe, drugi učesnici u saobraćaju veoma su oprezni i vode računa kada se im se putevi ukrste sa biciklističkim stazama.

Na žalost, u zemljama kao što je Srbija ili, u primeru sa snimka, Rumunija, situacija je potpuno drugačija. Biciklisti su osuđeni da dele kolovoz sa motornim vozilima čiji vozači često nemaju razumevanja za njih.

Do gotovo tragične situacije na snimku došlo je iz dva razloga. Zbog neprilagođene brzine kamiona u naseljenom mestu, u blizini pešačkog prelaza i neopreznosti devojke na biciklu. Fatalan ishod izbegnut je zahvaljujući čistoj sreći.

(B92)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.