NIS obezbedio 110 miliona za opštine u kojima posluje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2017, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIS obezbedio 110 miliona za opštine u kojima posluje

Rok za prijavu projekata u lokalnim samoupravama na konkurs koji je kompanija NIS raspisala u okviru programa "Zajednici zajedno" traje do 8. septembra, saopšteno je danas iz te kompanije.

U saopštenju NIS-a se podseća da pravo na prijavljivanje imaju sve organizacije civilnog društva, javne ustanove, neprofitne organizacije iz 11 gradova i opština u kojima NIS posluje: Beograd, Novi Sad, Čačak, Niš, Pančevo, Zrenjanin, Kikinda, Kanjiža, Srbobran, Žitište i Novi Bečej.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Fokus ovogodišnjeg konkursa je podrška kapitalnim projektima, prioritetnim za opštine i gradove u kojima se program realizuje.

Konkursom je obuhvaćeno pet oblasti: ekologija, nauka/obrazovanje, javno zdravlje, socijalna zaštita, kultura i sport.

U svakoj lokalnoj samoupravi, u skladu sa potrebama zajednice, na osnovu sprovedenog anketiranja građana i istraživanja ključnih oblasti za ulaganje u sredini u kojoj žive, izabrane su do tri oblasti u okviru kojih će zainteresovane organizacije moći da konkurišu.

Kompanija NIS je i ove godine za finansiranje projekata izdvojila 110,5 miliona dinara, a odluku o njihovom izboru doneće Komisija sastavljena od predstavnika kompanije i lokalne zajednice.

Rezultati konkursa će biti objavljeni 13. oktobra 2017. godine

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.