Muškarce kod žena najviše privlači pamet

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2015, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarce kod žena najviše privlači pamet

Profesor biologije Dejvid Bejnbridž (David Bainbridge) smatra da muškarce kod žena najviše privlači mozak, s obzirom da visok intelekt ukazuje na sposobnost da žena bude odgovorna majka.

"Muškarce kod žena ne privlače najviše velike grudi iako su one postale simbol ženstvenosti i smatraju se "vrhuncem privlačnosti" jer, kada muškarci traže dugoročnu partnerku i potencijalnu majku svoje dece, više cene inteligenciju", kaže Bejnbridž.

On navodi da muškarci >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nisu toliko ludi ni za dugim nogama kako se smatra, nego radije na ženama vole da vide kraće, ali ravne noge, koje su simbol "dobrih gena", piše " Telegraph".

Takođe, objašnjava Bejnbridž, muškarci više vole žene sa oblinama, tanjim strukom i većom zadnjicom, odnosno oblikom tela koji ukazuje da će žena lakše izneti trudnoću.

"Ipak, jedina stvar koju muškarci traže je inteligencija, jer ona pokazuje da će žena biti u stanju da brine o svojoj deci i da je vaspitana na pravi način", navodi profesor Bejnbridž.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.