Moguća duža zadržavanja na graničnim prelazima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jul.2015, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moguća duža zadržavanja na graničnim prelazima

Auto-moto savez Srbije saopštio je danas da se u popodnevnim časovima očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na glavnim putnim pravcima u Srbiji te da će zadržavanja na graničnim prelazima, koja se trenutno kreću u intervalima od 20 do 30 minuta, biti nešto duža.

Kako je navedeno u saopštenju, na naplatnim rampama trenutno se ne beleže duža zadržavanja, a iz Sektora za naplatu putarine preduzeli su sve neophodne mere da ubrzaju protok vozila na istim i apeluju na vozače >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da pripreme tačan iznos za naplatu.

Temperature koje će se danas biti više od 30 stepeni doprinose dobroj prohodnosti puteva, navodi se u saopštenju u kom se apeluje na vozače da za vreme putovanja izbegavaju najtopliji deo dana, konzumiraju više vode i prave česte pauze u vožnji.

Takođe, apeluje se na vozače da voze opreznije i budu tolerantniji na putevima, gde je zbog radova izmenjenjen režim obavljanja saobraćaja, dodaje se u saopštenju.

Prema podacima Uprave saobraćajne policije, juče se na putevima u Srbiji dogodila 91 saobraćajna nesreća u kojima je 76 osoba povređeno, a jedna poginula.

U saopštenju se dodaje da je tokom prethodnog dana u Beogradu zabeleženo 46 saobraćajnih nezgoda, u kojima je 28 osoba povređeno.

Prema podacima Uprave granične policije zadržavanja putničkih vozila na srpskim graničnim prelazima kreću se u intervalima do 30 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Očekuju se gužve na srpskim putevima

Izvor: B92, 05.Jul.2015

AMSS je saopštio da se u popodnevnim časovima očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na glavnim putnim pravcima u Srbiji...Takođe očekuju se zadržavanja na granižnim prelazima, koja se trenutno kreću u intervalima od 20 do 30 minuta, biti nešto duža...Kako je navedeno u saopštenju, na naplatnim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.