Mišković ostaje i bez Najka

Izvor: Večernje novosti, 23.Jul.2014, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mišković ostaje i bez "Najka"

Sportski brend Najk od 1. janura naredne godine neće više biti pod kapom Delta sporta, već kompanije Sport tajm, prenosi portal eKapija. Iz brojnih oglasa za posao koji su osvanuli ovih dana na internetu, može se zaključiti da će glavni zastupnik brenda Najk u Srbiji od 2015. godine biti kompanija Sport tajm. Prema podacima Agencije za privredne registre, kompanija Sport tajm, iako u međuvremenu nije pokazivala značajnije poslovne aktivnosti, osnovana je još 2004. godine. Njeni vlasnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << su Borislav i Dragan Stanojlović, sa udelom od po 50 odsto. Firma trenutno nema nijednog zaposlenog, a sudeći prema oglasima objavljenim na Infostudu potrebni su im marketing i brend menadžeri, komercijaliste, IT menadžeri, menadžeri prodaje, zatim menadžeri maloprodajnih objekata, ali i generalni direktor, prenosi portal. Zanimljivo da je Borislav Stanojlović inace i vlasnik lanca sportskih radnji Sport vižn. Kompanija Delta sport, koja je deo holdinga Miroslava Miškovića, saopštila je sredinom prošle godine da će se fokusirati na ključni biznis, odnosno na poslovanje sa najvećim partnerom, kompanijom Najk i da će u narednom periodu sve raspoložive kapacitete usmeriti ka tom strateškom partneru. Tada je iz Delta holdinga saopšteno i da je u prethodnih 12 godina Delta sport prodao više od 20 miliona Najk artikala, a da je učešće tog brenda na tržištu Srbije čak 44 odsto.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mišković ostaje i bez “Najka”?

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jul.2014, 16:41

Kako se može videti iz brojnih oglasa za posao koji su osvanuli ovih dana na internetu, glavni zastupnik brenda "Najk" u Srbiji od 2015. godine biće kompanija "Sport tajm"

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.