Misija MMF u Beogradu od 29. aprila do 12. maja

Izvor: Blic, 27.Apr.2015, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misija MMF u Beogradu od 29. aprila do 12. maja

Misija Medjunarodnog monetarnog fonda (MMF) posetiće Beograd od 29. aprila do 12. maja, u okviru prve revizije trogodišnjeg aranžmana iz predostrožnosti, saopštila je danas kancelarija stalnog predstavnika MMF u Beogradu.

“Misija Medjunarodnog monetarnog fonda, koju će predvoditi Zuzana Murgasova, posetiće Beograd u period od 29. aprila do 12. maja, radi sagledavanja aktuelne ekonomske situacije i razgovora o statusu Stand-By aranžmana (SBA) iz predostrožnosti sa Srbijom, koji je odobrio Bord izvršnih direktora MMF-a 23. februara", navedeno je u saopštenju stalnog predstavnika MMF-a u Beogradu Kima Deheng.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Savić: Očekivanja MMF-a zadovoljena u prva tri mjeseca

Izvor: Capital.ba, 28.Apr.2015, 10:35

BEOGRAD, Predsjednik Savjeta guvernera Narodne banke Srbije Nebojša Savić izjavio je danas, uoči prve revizije potpisanog aranžmana sa MMF-om, da su očekivanja fonda u prva tri mjeseca zadovoljena. „Nema potrebe da se strepi od revizije, sada je najvažnije da se pokaže sposobnost da se istraje...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.