Ministarka: Hrana neće poskupeti

Izvor: B92, 03.Sep.2014, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarka: Hrana neće poskupeti

Ministarka poljoprivrede Srbije Snežana Bogosavljević Bošković rekla je da neće biti poskupljenja hrane.

"Stanje useva je odlično, očekujemo odličan prinose svih ratarskih useva, i to nam garantuje stabilnost ponude na tržištu, a time i stabilnost cene", rekla je ministarka za Radio-televiziju Srbije (RTS).

Ona je kazala da se očekuje 600 miliona tona ratarskih kultura, od kojih najviše šećerne repe i soje. Ministarka je kazala da je rok za podnošenje zahteva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za subvencionisane kredite za poljoprivrednike produžen za dva meseca, do 1. novembra, jer ima mnogo zainteresovanih.

"Mi želimo da što većom produktuvnošću ostvarimo što bolji ekonomski rezultat", ukazala je ministarka poljoprivrede.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hrana neće poskupeti

Izvor: Akter, 03.Sep.2014

Ministarka poljoprivrede Srbije Snežana Bogosavljević Bošković rekla je da neće biti poskupljenja hrane.."Stanje useva je odlično, očekujemo odličan prinose svih ratarskih useva, i to nam garantuje stabilnost ponude na tržištu, a time i stabilnost cene", rekla je ministarka za Radio-televiziju...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.