Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Mar.2017, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar finansija SAD najavio poresku reformu do avgusta

Ministar finansija SAD Stiven Mnučin rekao je danas da će se administracija američkog predsednika Donalda Trampa ubrzo posvetiti poreskoj reformi kako bi Kongres usvojio nov zakon do avgusta.

Mnučin je kazao da će se istim zakonom smanjiti porez i za pojedince i za kompanije.

On je rekao da predlog zakona o poreskoj reformi, koji je podnet Predstavničkom domu, ima i pozitivne i negativne aspekte, ali nije precizirao da li će u predlogu zakona ostati i sporan porez >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << na prihod od prodaje uvezene robe.

Mnučin je u intervjuu za sajt Aksios (Axios) rekao da će u Trampovom predlogu za veća izdvajanja za infrastrukturu verovatno biti predviđeno 100 do 200 milijardi dolara iz federalnog budžeta, a da bi od javno-privatnih partnerstava moglo da dođe i do hiljadu milijardi dolara.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Tramp je izuzetno zdrav i blista na novoj funkciji"

Izvor: B92, 24.Mar.2017

Američki ministar finansija Stiven Mnučin hvalio je američkog predsednika Donalda Trampa, rekavši da je on izuzetno dobrog zdravstvenog stanja...On je istakao da to omogućuje Trampu da "blista" na novoj funkciji..."Predsednik ima savršene gene. Ima neverovatnu energiju i neverovatno je zdrav",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.