Mihajlović povezala preduzetnice iz Srbije i Dubaija

Izvor: Danas, 28.Maj.2016, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović povezala preduzetnice iz Srbije i Dubaija

Beograd - - Potpredsednica Vlade Srbije i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović, posetila je sa delegacijom poslovnih žena iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Vrdnik i etno naselje "Vrdnička kula", saopšteno je iz njenog kabineta.

Delegacija poslovnih žena UAE imala je priliku da se uspostavi kontakte sa nekim od vodećih srpskih preduzetnica, ali i da vidi izložbu rukotvorina, srpski folklor i modnu reviju. Preduzetnice iz Dubaija, koje su >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << prvi put u Srbiji, predvodila je Raža Al Gurg, jedna od najuticajnijih žena na Bliskom istoku, prema listi magazina "Forbs".

"Posetom poslovnih žena iz Dubaija otvorili smo novo poglavlje u saradnji naše dve zemlje, koju želimo da unapredimo u oblasti zdravstva, obrazovanja, turizma, banjskim lečilištima, ali i u poljoprivredi i infrastrukturi. Povezivanjem preduzetnica iz Srbije i Emirata, koje su se dokazale kao liderke u svojim zemljama, otvaramo vrata za nove zajedničke projekte koji će se realizovati u našoj zemlji", rekla je Mihajlovićeva.

Tokom boravka u Srbiji, poslovne žene iz Dubaija posetile su i rezervat prirode Zasavica koji su odlučile da podrže novčanim donacijama.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.