Izvor: EMportal, 13.Jan.2010, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metro Cash&Carry otvara treći objekat u Beogradu (VIDEO)

Trgovački lanac Metro Cash&Carry otvoriće treći prodajni objekat u Beogradu tokom 2010. godine, najavila je Veronika Punčeva, predsednica Upravnog odbora te kompanije u Srbiji.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Metro keš end keri otvara novi objekat u Beogradu

Izvor: Beta, 13.Jan.2010

BEOGRAD, 13. januara 2010. (Beta) - Trgovinska kompanija "Metro keš end keri" objavila je danas da je za pet godina poslovanja u Srbiju uložila 100 miliona evra i najavila da će u 2010. godini u Beogradu otvoriti još jedan novi objekat...Predsednica Upravnog odbora kompanije "Metro keš end keri"...

Nastavak na Beta...

Metro keš end keri otvara novi prodajni objekat u Beogradu

Izvor: TV Avala, 13.Jan.2010

Trgovinska kompanija "Metro keš end keri" objavila je danas da je za pet godina poslovanja u Srbiju uložila 100 miliona evra i najavila da će u 2010. godini u Beogradu otvoriti još jedan novi objekat.

Nastavak na TV Avala...

Metro uložio 100 mil. EUR u Srbiji

Izvor: B92, 14.Jan.2010, 11:50

Beograd -- Kompanija "Metro keš end keri" za pet godina u Srbiji investirala 100 miliona evra, a 2010. godinu odredila za godinu srpskih proizvođača i dobavljača..."Metro keš end keri" - Srbija odredila je ovu godinu za godinu srpskih proizvođača i dobavljača i pokrenula proizvodnju pet sopstvenih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.