“Metalika” otkazala koncert u Indiji, obožavaoci rasturili binu! (VIDEO)

Izvor: S media, 29.Okt.2011, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Metalika” otkazala koncert u Indiji, obožavaoci rasturili binu! (VIDEO)

Obožavaoci američke hevi-treš metal grupe “Metalika” pobesneli su u petak nakon otkazivanja koncerta benda u indijskom gradu Guragonu, napravili su pravi nered na bini.

Malo pre početka prvog koncerta "Metalike" u Indiji, neki od obožavalaca su probili sigurnosne barikade ispred bine, zbog čega je odlučeno da se koncert pomeri za sledeći dan.

Obožavaoci američke hevi-treš metal grupe “Metalika” pobesneli su u petak nakon otkazivanja >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koncerta benda u indijskom gradu Guragonu, napravili su pravi nered na bini.

Ubrzo nakon otvaranja kapije posetioci su popunili prostor ispred bine, i barikada je popustila pred pritiskom.

Nakon objave da je koncert odložen za subotu, oko 25.000 ljudi koji su došli iz cele Indije ostalo je razočarano.

"Metalikina" pesma najbolja ikada (VIDEO)

Poslušajte "Metaliku" u kafanskoj verziji! (VIDEO)

"Metalika" snimila album sa Lu Ridom (VIDEO)

Neki od najbesnijih “metalaca” popeli su se na binu i uništili neke od instrumenata i delova ozvučenja, koji su već bili postavljeni.

Koncert nije ni u subotu održan, zbog nedostataka dozvola, pa je promoterska kuća “DNA networks” morala da vrati novac od karata.

Da stvar bude još i gora, četvorica lokalnih organizatora uhapšeni su zbog prevare, jer su prodali veći broj karata od broja posetilaca koje može da primi objekat u kome je trebalo da bude održan koncert.

Nastup "Metalike" je trebalo da bude održan u okviru prve indijske serije koncerata povodom trka "Formule jedan".

(Blic)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.