Mega premijera »Ljepotica i zvijer« za Open korisnike

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Okt.2014, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mega premijera »Ljepotica i zvijer« za Open korisnike

Na kanalu HBO, u nedjelju, 2. novembra, u 20.05, Open korisnike očekuje mega premijera: "Ljepotica i zvijer".

Između najmlađe kćerke propalog trgovca i tajanstvene zvijeri, kojoj duguje njen otac, rađa se neočekivana romansa. Režiju potpisuje Kristof Gans, dok uloge tumače: Vinsent Kasel, Lia Sidu, Andre Disolije, Eduardo Noriega, Mirijam  Šarlon...

Holivudska mega zvijezda Nikol Kidman, zatim Metju Gudi, Mia Vasikovska i Džeki Viver, a sve pod dirigentskom režijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Čan Vuk Parka, za 5. novembar u 22.00 na televizijskom kanalu HBO zakazuju dramsko ostvarenje "Stoker". Scenarista nam donosi priču u kojoj poslije smrti Indijinog oca, njen stric, za koga nije znala da postoji, dolazi da živi s njom i njenom majkom. Indija počinje da sumnja da taj tajanstveni i šarmantni muškarac ima skrivene motive, ali uskoro postaje očarana njime.

Dan poslije, 6. novembra, TV kanal HBO sa početkom u 21.35 prikazuje fantastičan biografski dokumentarac "Svijet iz ugla Dika Čejnija". Režiser R.J. Katler donosi značajan uvid u život jedne od najkontroverznijih i najmoćnijih političkih ličnosti, bivšeg potpredsjednika SAD Dika Čejnija, od njegovih početaka u Vašingtonu, pa sve do službovanja u Bijeloj Kući, zajedno sa predsjednikom Džordžom V. Bušom.

HBO COMEDY za početak oktobra preporučuje dvije komedije.                 U nedjelju, 2. novembra, sa početkom u 20.30 na programu je "Kako oženiti Barija". U ovoj urnebesnoj romantičnoj komediji prijatelji iz djetinjstva planiraju da se otarase društveno neprikladnog ortaka Barija tako što će mu naći ženu. Plan se u potpunosti izjalovio kada se ispostavilo da je njegova djevojka ista kao on.

Srijeda, 5. novembar u 21.05 vrijeme je za komediografsku dramu "Prije ponoći".

Džesi i Selin se upoznaju u dvadesetim u "Prije svitanja", ponovo se sreću u tridesetim u "Prije sumraka", a sada u "Prije ponoći", suočavaju se sa prošlošću, sadašnjošću i budućnošću: porodicom, romansom i ljubavlju u ranim četrdesetim. Vrijedi pogledati. Film je režirao Ričard Linkleter, a uloge tumače: Itan Houk, Džuli Delpi, Dženifer Prior, Šarlot Prior...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.