Matićeva: Trebalo bi ukinuti porez na mobilnu telefoniju

Izvor: NaDlanu.com, 12.Maj.2009, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matićeva: Trebalo bi ukinuti porez na mobilnu telefoniju

BEOGRAD, 12. maja 2009. (Beta) - Ministarka za telekomunikacije i informaciono društvo Srbije Jasna Matić izjavila je u utorak da će se to ministarstvo založiti za ukidanje dodatnog poreza na mobilnu telefoniju od 10 odsto. Taj porez, čija je naplata planirana od juna, uveden je radi povećanja prihoda u okviru rebalansa budžeta za ovu godinu, koji je usvojen u Skupštini Srbije usvojenog 29. aprila. ...

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Matićeva: Trebalo bi ukinuti porez na mobilnu telefoniju (VIDEO)

Izvor: EMportal, 12.Maj.2009

Ministarka za telekomunikacije i informaciono društvo Srbije Jasna Matić izjavila je da će se to ministarstvo založiti za ukidanje dodatnog poreza na mobilnu telefoniju od 10 odsto.

Nastavak na EMportal...

Ukinuti porez na mobilnu telefoniju

Izvor: RTV Pink, 13.Maj.2009, 14:37

. . . Ministarka telekomunikacija i informacionog društva Jasna Matić izjavila je danas da bi porez na mobilnu telefoniju trebalo ukinuti čim se za to stvore uslovi, jer će ta industrija stradati usled smanjenih investicija i sporog razvoja. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.